top of page

Fra parkeringshus til Norges største gründergarasje

Å ta miljøansvar er ikke lenger bare en trend, men en nødvendighet. RE Gründerhus i Asker har tatt denne oppgaven på alvor ved å omgjøre et tidligere parkeringshus til en moderne coworking space.


Det som gjør dette gründerhuset unikt, er at alt av innredning og møbler er gjenbruk. En smart og bærekraftig måte å skape et nytt og spennende arbeidsmiljø på.Kaster 37 000 tonn brukbare kontormøbler hvert år

Å ta miljøansvar ikke bare er riktig, men også lønnsomt. Studier viser at ombruk av bygninger og møbler kan redusere klima- og miljøavtrykket i bransjen med hele 90 prosent. Samtidig kastes over 37.000 tonn brukbare kontormøbler hvert år, til en verdi på minst 500 millioner. (https://cnytt.no/2021/01/29/hver-av-oss-kaster-65-kilo-mobler-i-aret/)


Gjenbruk av lokaler og møbler er et viktig tema i dagens samfunn, og det er (heldigvis) flere bedrifter som ser verdien i å ta miljøansvar. Ved å omgjøre et tidligere parkeringshus til et coworking space, har RE Gründerhus vist hvordan man kan ta en eldre og ubenyttet del av en bygning og skape noe nytt og verdifullt. Ved å gjenbruke eksisterende møbler, kan man unngå å kaste dem og dermed redusere avfallsmengden.


Raskt voksende gründermiljø i Asker

RE Gründerhus åpnet januar 2023 og hvor det sitter i dag 30 ulike selskaper som representerer alt fra marineteknologi, helse, spillteknologi og AI. Vi tilbyr faste, fleksible og lukkede kontorer med høyhastighets internett, kjøkken, møterom og eventsområde. Vi er et fellesskap som tror på samarbeid og kunnskapsdeling, og derfor tilbyr vi også en rekke faglige og sosiale arrangementer for våre medlemmer.

Interessert? Hvis du ønsker å bli en del av Askers gründermiljø, kontakt oss på RE Gründerhus – hei@restartup.no eller 45232395


Comments


bottom of page