top of page

ons. 21. aug.

|

RE Gründerhus

Gründerfrokost hos RE: Lovkrav for gründere

Ny CEO? Bli med på frokost med Yallows eksperter Ira Sharma Sankhayan og Sayed Rahimi, og lær de viktigste lovkravene for din virksomhet!

Gründerfrokost hos RE: Lovkrav for gründere
Gründerfrokost hos RE: Lovkrav for gründere

Tid og sted

21. aug. 2024, 09:00 – 10:00

RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker, Norge

Program

Har du nettopp startet egen virksomhet og føler deg litt usikker i rollen som CEO? 

På denne gründerfrokosten vil Ira Sharma Sankhayan og Sayed Rahimi fra Yallow gå gjennom de mest essensielle lovkravene du bør ha i bakhodet. Fra registrering og skatteplikter til arbeidsmiljølovens krav,til bransjespesifikke krav og forsikringsplikter. Ira og Sayed gir deg oversikt slik at kan navigere trygt og effektivt gjennom det juridiske.

Ira Sharma Sankhayan og Sayed Rahimi fra Yallow, representerer personer som har CEO-roller i ett eller flere selskaper uten tidligere erfaring. Begge jobber i tre forskjellige selskaper, hvor de innehar lederposisjoner som CEO og CFO, inkludert Yallow. De har gått gjennom den samme reisen som mange andre og kan nå hjelpe andre med å gjøre deres reise lettere.

Yallow er et ISO 13485-sertifisert design- og utviklingsfirma som spesialiserer seg på medisinsk og helseteknologi. De tilbyr tjenester innen regulatorisk strategi, kvalitetsstyringssystemer og risikoanalyse, og hjelper klienter med å navigere gjennom komplekse regulatoriske landskap for å oppnå markedsadgang og overholde globale standarder.

Share this event

bottom of page