top of page

ons. 15. nov.

|

Bærum Næringsråd, Powerhouse Kjørbo

Gründeruka: Lynkurs i etablering

Har du en idé og drømmer om å starte din egen virksomhet? Bli med på en kort versjon av vårt gratis grunnkurs i etablering, spesielt designet for nye gründere som skal starte for seg selv.

Dette arrangementet er nå lukket
Se andre arrangementer
Gründeruka: Lynkurs i etablering
Gründeruka: Lynkurs i etablering

Tid og sted

15. nov. 2023, 15:30 – 17:00

Bærum Næringsråd, Powerhouse Kjørbo, Kjørboveien 20, 1337 Sandvika, Norge

Program

Arrangementet er en del av Gründeruka i Asker og Bærum - sjekk ut resten av programmet her.

------

Grunnkurset i etablering gir deg de nødvendige grunnleggende ferdighetene og kunnskapen du trenger for å komme i gang med å realisere din forretningsidé.

Vi vil dekke viktige emner som er essensielle for en vellykket etablering av en bedrift, inkludert personlig avklaring av dine mål og visjoner (de vanskelige spørsmålene), utforming av en solid forretningsplan med vekt på viktige elementer, valg av passende selskapsform som passer for dine behov, og informasjon om formelle krav, rettigheter og plikter, inkludert selskapsregistrering.

Kurset vil gi deg praktiske eksempler og nyttige henvisninger til viktige nettsteder og ressurser som kan hjelpe deg med å utforske og utdype ulike temaer i etableringsprosessen.

Enten du allerede har en konkret forretningsidé eller bare ønsker å utforske mulighetene, er grunnkurset i etablering en fantastisk mulighet til å lære og bygge nettverk med likesinnede gründere i Asker og Bærum-området.

Kurset holdes av Aksel Aanensen, Bærum Næringsråd i samarbeid med Startup Asker og Bærum. Dette kurset er en del av Gründeruka, og er derfor en kortere versjon av kurset. Sjekk ut grunderuka.no for mere innhold! 

Share this event

bottom of page