top of page

Loopfront vinner pitchekonkurransen for Norges ledende sirkulære startups!I dag kunngjorde RE Gründerhus & Den store Sirkulærkonferansen at Loopfront AS har vunnet pitchekonkurransen for Norges ledende sirkulære startups, som ble avholdt tidligere i dag. Konkurransen samlet åtte startups som alle presenterte sine bærekraftige løsninger og forretningsmodeller innen sirkulær økonomi. Blant 35 søkere ble 8 nominerte tatt videre til pitchekonkurransen under Den store sirkulærkonferansen, gjennomført i Asker 14. mai.

Arrangementet, som kan leses mer om her, fremhevet en rekke imponerende selskaper som jobber mot en mer sirkulær økonomi. Etter intense presentasjoner og nøye vurderinger ble Loopfront AS kåret til vinneren.


Juryens begrunnelse: "Loopfront AS utmerker seg med sitt store potensial og en imponerende kundebase som strekker seg utover Norges grenser. I en jungel av mange plattformer har Loopfront bevist at de skiller seg ut ved å ha betalende kunder. Dette viser deres evne til å levere verdi og skape en bærekraftig forretningsmodell."

Loopfront AS tilbyr en plattform som fremmer gjenbruk og resirkulering av byggematerialer, noe som bidrar til å redusere avfall og karbonavtrykk i byggebransjen. Deres løsning har allerede fått betydelig trekkraft, både nasjonalt og internasjonalt.


“Vi i Loopfront er utrolig stolte av å bli kåret til “Årets sirkulære startup 2024” på selveste sirkulærkonferansen i Asker. Dette er veldig stort for oss og vi håper at vi kan inspirere til at mange andre startups også prøver seg innen sirkulær økonomi!” sier Michael Curtis, Chief Circularity Office i Loopfront. 


Jevnt høyt nivå blant deltakerne:Nivået mellom selskapene i konkurransen har vært svært høyt, og juryen fant det utfordrende å kåre bare én vinner. Juryen besto av et kompetent investorpanel fra Norselab, Sandwater, Summa Equity, Connect Øst, Climate Point, Ræder-Bing og Kjeller Innovasjon, som alle var imponerte over kvaliteten på løsningene som ble presentert.


Les mer om de 8 selskapene som pitchet: 


Comments


bottom of page